Asiointipalveluissamme on tietojärjestelmien huollosta johtuva käyttökatko perjantaista 27.9.2024 alkaen. Ruokavirasto.fi-sivustolta löytyvät hinnasto, neuvojarekisteri, EU-tukitietojen hakupalvelu sekä eläinlääkärirekisterin julkinen tietopalvelu ovat poissa käytöstä kello 10 alkaen. Muut asiointipalvelut ovat pois käytöstä kello 16.15 alkaen. Asiointipalvelut ovat normaalisti käytettävissä viimeistään maanantaina 30.9.2024 kello 8. Lue lisää

Henkilöstö

Rehuyrityksillä on oltava käytössään riittävän suuri ja kyseisten tuotteiden valmistukseen asianmukaisesti koulutettu ja pätevä henkilöstö. Valvonnasta vastaavia toimivaltaisia viranomaisia varten on laadittava organisaatiokaavio, jossa ilmoitetaan työnjohdon pätevyys (tutkinnot, työkokemus) ja vastuualueet. Koko henkilöstölle on annettava kirjallinen selvitys kunkin tehtävistä, vastuualueista ja valtuuksista, erityisesti aina kun tehdään muutoksia, jotta tuotteiden laatu olisi aina halutunlainen.

Lakiviitteet:

  • (EY) 183/2005, artikla 5 ja liite II
Sivu on viimeksi päivitetty 13.9.2024