Paikkatietoikkuna

Paikkatietoikkuna on julkinen, kaikille avoin ja maksuton verkkosivusto, jonne on koottu paikkatietoa ja asiaa paikkatiedosta. Paikkatietoikkuna-palvelusta vastaa Maanmittauslaitos (MML).

Paikkatietoikkunasta löydät mm. Ruokaviraston peltolohkorekisterissä ylläpidettävät peltolohkot. Tiedot perustuvat edeltävän vuoden tukitietoihin. Aineisto päivitetään vuosittain maalis– huhtikuussa. Peltolohkotiedot saat esille paikkatietoikkunassa valitsemalla Karttatasot > kirjoita hakusanaksi "peltolohkorekisteri".

Paikkatietoikkunassa voit katsella karttoja ja selailla paikkatietoja. Paikkatietoikkunassa näkyvät aineistot tulevat eri tiedontuottajien palvelimilta rajapintojen kautta. Aineistojen laadusta ja ylläpidosta vastaavat kartta-aineistojen tiedon tuottajat.

Paikkatietoikkuna

Tutustu lisäksi

Inspire
Inspire
INSPIRE-direktiivin tarkoituksena on lisätä paikkatietojen saatavuutta ja yhteentoimivuutta. Paikkatietoinfrastruktuurista annetussa laissa (421/2009) säädetään viranomaisten velvollisuudesta saattaa…
Lisää aiheesta
Tutkimus- ja valvontatietopalvelu
Tutkimus- ja valvontatietopalvelu
Siirry tutkimus- ja valvontatietopalveluun Tutkimus- ja valvontatietopalvelustamme löydät avointa tietoa seuraavista aihealueista:  Elintarvikkeet Ruokamyrkytysepidemiat Tilastotietoa Suomessa…
Lisää aiheesta
Sivu on viimeksi päivitetty 20.3.2023