Hygieniapassi

Suomalainen elintarvikealan hygieniapassi on luotu edistämään elintarviketurvallisuutta. Elintarvikealan työtehtävissä työntekijän täytyy osata käsitellä elintarvikkeita turvallisesti ja hygieenisesti.  

Lisätietoa hygieniapassiin liittyen saat Ruokaviraston hygieniapassi-asiakaspalvelusta (suljettu 2.-5.1.2023):

Huomioithan, että tavallinen, suojaamaton sähköposti ei ole tietoturvallinen. Lähetä sähköpostit, jotka sisältävät salassa pidettävää tai muuten arkaluontoista asiaa tai asiakirjoja, Ruokavirastoon Turvaviesti-palvelussa. Turvaviestillä voit lähettää myös isoja liitetiedostoja. 

Ruokaviraston hygieniapassi: mallikuvan käyttö

Mallikuvaa Ruokaviraston hygieniapassista voi käyttää VAIN seuraavilla tavoilla:

  1. tulee laittaa linkki suoraan Ruokaviraston sivuilla olevaan kuvaan mallihygieniapassista TAI
  2. saa käyttää VAIN Ruokaviraston nettisivuilla olevaa kuvaa mallihygieniapassista (kortti tai paperinen todistus). 

Kuvia Ruokaviraston mallihygieniapassista ei saa muokata. Muiden Ruokaviraston hygieniapassista olevien kuvien käyttö on kielletty.

Mallikuvat

 

Ajankohtaista

Sivu on viimeksi päivitetty 27.12.2022