Ruokaketjun uutiskirje: Uutta ja päivitettyä ohjeistusta elintarvikealalle

13. helmikuuta 2024

Vuoden 2024 ensimmäinen Ruokaketjun uutiskirje on ilmestynyt. Uutiskirjeeseen on koottu ajankohtaisia poimintoja elintarvikealalta, luomusta, viennistä ja ruokaketjuhankkeista. Kirjeen voi lukea myös ruotsiksi. Aiheita muun muassa:

  • Uusi ravitsemus- ja terveysväiteopas ohjaa väitteiden käyttöön elintarvikkeiden markkinoinnissa
  • Norovirus edelleen yleisin ruokamyrkytyksen aiheuttaja Suomessa
  • Päivitettyjä ohjeita: mm. Oiva-ohjeet ja Ruoka-apuohje
  • Sallitut tavanomaiset ainesosat luomuelintarvikkeissa
  • Uusi vientilupa sianlihalle Etelä-Afrikkaan
  • Opas ruokahävikin hallintaan on julkaistu

Koko uutiskirjeen voit lukea täältä.  

Tilaa uutiskirje suoraan sähköpostiisi.