Prenumerera på nyhetsbrev

Du kan prenumerera på Livsmedelsverkets nyhetsbrev till din e-post. Välj vilket nyhetsbrev du vill ha och ge din e-postadress. Klicka till sist på knappen Sänd.

Beroende på ämne skickar vi nyhetsbrevet några gånger per år eller med någon veckas mellanrum. Om du vill kan du annullera din prenumeration via länken i slutet av nyhetsbrevet.

Läs mer om dataskydd vid Livsmedelsverket

Välj nyhetsbrev:

Livsmedelskedjans nyhetsbrev

Information om livsmedelssäkerhet, export och projekt till företag och myndigheter.

Nyhetsbrev till jordbrukarna

Aktuell information om jordbrukarstöd. Vi skickar nyhetsbrevet också till rådgivarna och till alla de delaktiga i gårdsbruksenheter som har uppgett sin e-postadress i Viputjänsten.Nyhetsbrev till rådgivarna

Aktuell information till de rådgivare som är med i systemet för jordbruksrådgivning samt tips till andra rådgivare inom jordbrukssektorn och personer intresserade av rådgivning.


Trädgårdsbranschens nyhetsbrev

Trädgårdsbranschens nyhetsbrev innehåll aktuell information om karantänskadegörare och andra frågor inom växtskydd.


Utsäde nyheter


Importörer av växter nyhetsbrev

Finska och svenska

Referenslaboratoriets nyhetsbrev

Nyhetsbrev till godkända laboratorier och andra intressentgrupper i samband med Livsmedelsverkets referenslaboratorier.Nyhetsbrev om djurhälsoforskning

Nyhetsbrev till veterinärer.


Nyhetsbrev om EU:s timmerförordning

EUTR-nyhetsbrev till de importörer av timmer och trävaror som är verksamma i Finland.


Nyhetsbrev till gödselbranschen

Aktuell information om frågor som rör tillverkning och utsläppande på marknaden av gödselmedel och kontroll av gödselmedel.


Nyhetsbrev för foderbranschen

Nyhetsbrev till aktörer inom foderbranschen och sällskapsdjursägare. Aktuell information om tillverkning och utsläppande av foderprodukter på marknaden och om tillsynen över foderprodukter.
Sidan har senast uppdaterats 15.4.2020